Vad behöver du hjälp med?

Här hittar du de tjänster som vi erbjuder. Vi kan stötta din arbets­plats med det mesta inom kommuni­kation – från utbild­ningar och språk­projekt till text­redigering och talcoachning. Vi fokuserar alltid hel­hjärtat på våra uppdrag, och kan ofta hjälpa dig med flera saker.

Våra tjänster

Kurser och föredrag

Behöver du och dina kollegor bli bättre på att skriva eller tala? I vårt kurs­utbud hittar du breda kurser om klarspråk, webb­skrivande, lättläst och presen­tations­teknik, men också skräddar­sydda upplägg för exempelvis webb­redaktörer, nämnd­sekreterare, jurister och personal inom kundtjänst.
› Kurser och föredrag

Språkgranskning och redigering

Om du vill ha välskrivna, tydliga och korrekta texter så är språk­granskning en klok investering. Oavsett hur komplext ämnet är finns det alltid ett sätt att uttrycka det på enkel och begriplig svenska. Vi granskar texten på olika nivåer och arbetar med alla ämnes­områden och texttyper.
› Språkgranskning och redigering

Skribent och copywriter

Det är skillnad på texter och texter! Dina läsare vill ha effektiva och begripliga texter som är anpassade för deras behov. Hos oss får du alltid kvali­ficerad hjälp av en examinerad språk­konsult, UX‑skribent eller copywriter. Vi ser till att organi­sationens texter håller hög kvalitet.
› Skribent och copywriter

Rådgivning och strategi

Vi är experter på kommunikation. Därmed kan du tryggt be oss om råd eller mer strategiskt stöd när det behövs. Vi kan till exempel vara expertresurs i projekt, ta fram en språklig profil, utarbeta interna skrivriktlinjer och ordlistor, bedöma skrivförmågan hos arbetssökande och utveckla organisationens terminologi.
› Rådgivning och strategi

Lättläst

Lättlästa texter är särskilt enkla och tillgängliga texter, som passar för personer med läs- och skriv­svårigheter. De kan också vara bra när du vill nå en bred målgrupp. Genom att skriva lättläst kan fler förstå och ta till sig ditt budskap. Våra lättlästexperter har stor erfarenhet och bearbetar olika texttyper utan problem.
› Lättläst

Muntlig kommunikation

Talar du mycket inför folk och vill att ditt budskap ska nå fram? Eller vill du bli bättre på att samtala med kunder via telefon? Vi har experter på retorik, presentationsteknik och röstcoachning som kan hjälpa dig att förmedla muntliga budskap effektivt.
› Muntlig kommunikation
 

Hittar du inte det du letar efter?

Är du ute efter något särskilt? Vi skräddarsyr våra tjänster efter din organisations behov. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att hitta rätt upplägg.
Kontakta oss

Arbeta lång­siktigt med språket

De bästa resultaten kommer när vi får jobba till­sammans med våra kunder under en längre tid. Därför ser vi gärna våra språk­tjänster som en inledning på en lång relation. Läs gärna mer om vår femstegsmodell, som bygger in kvalitet och långsiktighet i kommunikationsarbetet.

Back to top