Språkkonsulterna fyller 10 år

Språkkonsulterna – en byrå med anor! I år fyller vi 10 år och det firar vi med både festligheter och kampanjer för våra kunder och intressenter.

För 10 år sedan bildade språkkonsulterna Helena Englund Hjalmarsson och Maria Sundin handelsbolaget Språkkonsulterna. Sedan dess har det hänt mycket, både med företaget och med branschen. När vi nu fyller 10 år tänker vi fira det ordentligt. Vi kommer att ha olika kampanjer under året och den 8 november ställer vi till med fest. Här är några av de aktiviteter och kampanjer som vi har planerat för 2013:

  • Februarikampanj: 10 år – var 10:e sida gratis när du beställer en granskning före den 15 februari.
  • Marskampanj: Klarspråksvecka med frukostseminarier i olika landsändar.
  • Tävling i höst. Vi utser bästa språkvårdsinsatsen under de senaste 10 åren. Vi nominerar våra smartaste och mest ambitiösa kunder och låter våra Facebook-besökare rösta. Fina priser.
  • Klarspråksvecka 19-23 augusti med öppet hus på kontoret: 3 dagar med textrådgivning då du kan komma in med din text och få den testad med Klarspråkstestet, 2 dagar då vi håller föredrag om olika aspekter av språk och skrivande, både förmiddag och eftermiddag. Kaffe och tårta serveras förstås varje dag. Fest 8 november. 

 

Vill du ha löpande information om våra erbjudanden och festligheter.

Anmäl dig till vårt Språkbrev