Prodicta förlag söker VD och partner

prodicta_symbol_SVARTDrömmer du om ett eget förlag?

Är du en entreprenörssjäl med nyfikenhet, driv och engagemang? Då har du chansen att kliva in i ett ungt förlag med stor potential. Prodicta förlag AB söker en partner och VD som självständigt kan planera och driva fackboksutgivning inom språk och kommunikation. Du kliver in i ett företag som redan är etablerat men med stor outnyttjad potential.

Vi söker dig som har gedigen kunskap om språk och bokutgivning, djupt personligt engagemang och driv, och stor vana vid att arbeta självständigt. Du måste också ha vana vid att marknadsföra litteratur. I gengäld blir du delägare och partner. Du arbetar nära styrelsen och har eget budgetansvar. Utgivningsplan och försäljningsmål tar du fram tillsammans med styrelsen.

Låter det spännande? Skicka in din intresseanmälan och berätta vem du är och varför du tror att du är rätt person att bli vår partner.

Frågor? De besvarar Anki på 070-339 02 95 eller info@prodicta.se.

Prodicta förlag i korthet

På Prodicta ger vi ut böcker om språk och kommunikation. Vi har funnits sedan 2012 och har sedan dess get ut 8 titlar och har 2 planerade inom de närmaste månaderna. I dag har vi kontor och lager på Sankt Eriksgatan 17 på Kungsholmen i Stockholm.