Jobba hos oss

Vill du bli en av oss på Språkkonsulterna? Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss.

Är du examinerad språkkonsult i svenska? Vet du att du passar i rollen som konsult? Vill du vara en del av en arbetsgrupp med andra språkkonsulter?

På Språkkonsulterna får du variation i arbetslivet

Vi har kunder från både offentlig och privat sektor. För dem gör vi allt från att granska och skriva texter till att hålla kurs och ta fram handledningar. Ibland är våra konsulter uthyrda för längre uppdrag, ibland är uppdragen bara ett par timmar. Vi ställs ofta inför nya utmaningar – som vi tacklar tillsammans.

Som konsult hos oss får du alltså utveckling i ett sammanhang som är tryggt.

Förmåner med att jobba hos oss

Språkkonsulterna har kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter att hålla oss uppdaterade om vad som händer inom våra yrkesområden. Därför uppmuntrar vi våra konsulter att utbilda sig och regelbundet delta i konferenser.

På sidan om våra medarbetare kan du läsa mer om vad våra anställda konsulter arbetar med.

Om Språkkonsulterna

Språkkonsulterna grundades 2003 och är i dag den största byrån i sitt slag. Vi har åtta anställda konsulter och ett stort nätverk av underkonsulter, som arbetar med allt från klarspråk och lättläst till översättning och utbildning.

Vi engagerar oss i frågor om hållbarhet och har kopplat vårt arbete till FN:s globala mål. Vi finansierar också en språkförskola i Burkina Faso.