Vi lanserar vår nya webbplats

I juni lanserade vi på Språkkonsulterna vår nya webbplats. Vi har gjort en rad förbättringar för att bättre följa lagarna om webbtillgänglighet och för att webbplatsen ska bli lättare att använda. Här listar vi de fem främsta nyheterna.

1. Sökfunktion

Vår webbplats har numera en sökfunktion som hjälper dig att hitta det du letar efter – till exempel om du vill läsa ett speciellt språkbrev eller snabbt vill hitta någon av våra tjänster.

2. Kontaktformulär

Vill du kontakta oss för en offert? På vår nya webbplats kan du lätt fylla i ett kontaktformulär, så får du svar från oss så snart vi kan.

3. Språktips

På sidan Språktips hittar du alla våra språkbrev och blogginlägg. Även här finns det en sökfunktion. Dessutom kan du filtrera inläggen efter ämne. Om du till exempel vill lära dig mer om att skriva mejl kan du se alla inlägg som handlar om det genom att filtrera på ämnet ”mejl”.

4. Design

Webbplatsen har en helt ny design som gör det tydligare och lättare att hitta det du söker.

5. Snabbhet

Den nya webbplatsen har flera olika uppdateringar som gör den betydligt snabbare än den tidigare webbplatsen var, så att du ska få en bättre surfupplevelse.

Vi jobbar på fler förbättringar

Vi planerar även att förbättra webbplatsen ytterligare framöver. Bland annat ska vi fortsätta förbättra snabbheten, och lägga till vanliga frågor och svar så att du enkelt kan se vad vi brukar svara på frågor som vi ofta får in.

Har du en idé som du tycker att vi borde ha med på vår nya webbplats? Eller har du hittat en trasig länk? Kontakta oss gärna!

Hoppas att du ska gilla vår nya webbplats!